BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over BPG wouters bouwmaterialen


De beste bouwmaterialen voor een verbouwing of een nieuwbouwproject vindt u bij BPG Wouters. Binnen de regio Helmond zijn wij hiermee het adres voor alles rondom uw bouwproject. Met onze ervaring hebben we bovendien goed zicht op de uitdagingen waarmee u als klant te maken heeft en kennen we de juiste oplossingen hiervoor. Want de kennis van onze medewerkers in bouwmaterialen is groot en hun deskundigheid divers. Ze stellen zich op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties die rond bouwmaterialen spelen en laten dit aansluiten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten. De beslissing om in 2016 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Servicegericht en deskundig personeel

De markt van bouwmaterialen is een dynamische markt. Deze dynamiek maakt het soms lastig de mogelijkheden te herkennen en op een juiste manier tegen elkaar af te wegen. Bij BPG Wouters weten wij dit. Daarom steken wij veel tijd en energie in het opleiden van ons personeel. Want zij horen als geen ander in staat te zijn de vertaalslag richting u te maken. Dus ten aanzien van bouwmaterialen is er niets dat zij niet weten. Over alternatieven, toepassingen en oplossingen. Verder streven wij ernaar u altijd snel en goed van dienst te zijn. Via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Ons personeel: professionals op elk vakgebied. Vakbekwaam en servicegericht. Geïnteresseerd in alles rondom bouwmaterialen en de klant.

Bel mij