BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels

Een juiste structuur en kleur van tegels geven uw ruimte sfeer. Daarnaast maken grote van tegels de ruimte optisch groter. Door de kleur van de voegen overeen te laten komen met de kleur van uw tegels kunt u dit nog eens extra benadrukken. Nadenken over ruimte. Nadenken over stijl. Dat is wat wij bij BPG Wouters doen. Bij de samenstelling van ons assortiment zoeken wij daarom naar uiteenlopende stijlen. Stijlen die passen binnen de wensen van de consument.  Modern, klassiek of tijdloos. Ook selecteren wij alleen tegels die voldoen aan strenge kwaliteits- en functionaliteitseisen. Want bij BPG Wouters vinden wij dat dit altijd zou moeten gelden: in elk segment en bij elk budget.

Showroom tegels

De kans is groot dat u precies weet wat u wilt. Maar zelfs dan zijn er nog genoeg mogelijkheden uw wensen aan te scherpen. Want onze showroom is een weergave van verschillende stijlen en kan hiermee aan de basis staan van nieuwe inspiratie. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte een eerlijk en helder perspectief. Samen met ons richting de juiste tegels. En door een directe levering heeft u ze ook nog eens snel in huis.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij