BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Stenen

Stenen bepalen in belangrijke mate het uiterlijk van uw woning: van buiten en van binnen. Bij BPG Wouters is ons assortiment stenen daarom veelzijdig. Dit verplicht ons tegelijkertijd dat de kennis over stenen groot moet zijn. Dat garanderen we. Want wij hebben ons in al die jaren enorm verdiept in de structuur, het materiaal en de eigenschappen van dit veelzijdige materiaal: stenen voor zowel de gevel als voor de binnenmuur. Er is dan ook niets wat betreft keramiek en klei dat ons nog verrast. Gezien alle ontwikkelingen en innovaties een prettige constatering. Wat betreft kleur, vorm, structuur en formaat zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Een betere afstemming van de vraag en het aanbod is er nog niet geweest. En dat is prettig. BPG Wouters: de juiste stenen voor alle projecten.

Showroom Stenen

De keuze voor stenen is een persoonlijke keuze. Dit maakt smaak variabel, breed en divers. Ons aanbod is hierop ingesteld. Om te ervaren uit welke stenen ons assortiment allemaal bestaat, hebben wij voor u een mooie, overzichtelijke showroom ontwikkeld. Hier kunt u precies zien wat een steen met u doet. Want stenen moet je voelen, stenen moet je zien. Hierdoor ondervindt u precies wat een bepaald design met u doet: in het goede licht en in het juiste perspectief. Een showroom met oog voor design en focus op persoonlijk advies. Want tussen de paden van onze showroom door loopt ons personeel. Praktisch en oplossingsgericht personeel met oog voor uw wensen. 

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij