BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

dakpannen 

Dakpannen bieden een stevige beschermlaag voor ieder huis. Ze voorkomen beschadiging en bieden bescherming tegen weerselementen als wind en regen. Logisch dat u wilt dat uw dakpannen van een optimale kwaliteit zijn. Dat willen wij bij BPG Wouters ook. Vandaar dat al onze dakpannen onderhoudsvrij, duurzaam en slijtvast zijn. Verder bepalen dakpannen voor een groot deel het aanzien van uw woning. Dus wilt u dat uw dakpannen precies aansluiten bij uw woning, stijl en wensen. Daarom is onze collectie dakpannen groot en divers. Bijna elke kleur, structuur of grootte is een mogelijkheid.

Betonnen en keramische dakpannen

Betonnen dakpannen zijn uiteraard van beton. Beton dat in een mal wordt gegoten om vervolgens uit te harden. Betonnen dakpannen zijn in vergelijking met de keramische soort goedkoop en maatvast. Uitzetting of krimping door temperatuurswisselingen is dan ook uitgesloten. Keramische dakpannen zijn van gebakken klei. Ze kennen een hoge levensduur en gaat tot honderd jaar mee. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij.

Achter de keuze een van beide soorten dakpannen aan te schaffen ligt geregeld een budgettaire reden. Betonnen dakpannen zijn vaak goedkoop in aanschaf. De reden hiervan is het oppervlak/ de grootte van de dakpan. Een dak hiermee sneller gelegd met betonnen- als met keramische dakpannen. Een nadeel is dat ze meer aan slijtage onderhevig zijn en vaker onderhoud vragen. Door een wijziging in de structuur en de samenstelling is hiervan echter steeds minder sprake: betonnen dakpannen komen kwalitatief dus steeds dichter bij de keramische dakpannen te liggen.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij