BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Badkamer

De badkamer. Een belangrijke plek in huis. Dat wordt het steeds meer. Niet enkel meer een plek om jezelf te wassen. Maar een plek om te relaxen en te genieten. De badkamer als rustpunt in huis. Dit zien we terug in de mogelijkheden. Dit merken we aan de vraag. Het toenemende gebruik van de badkamer scherpt de eisen van de consument. Uiteraard groeit ons aanbod hierin mee. Een aanbod van sanitair en badkamermeubilair dat geschikt is voor intensief gebruik maar ook tijdloos en vochtbestendig is. Dus wanneer particulieren, zzp-ers of annemeers bij ons langskomen vinden ze precies wat ze zoeken. En ook nog eens tegen scherpe prijzen. 

De juiste badkamer kiezen

Wellicht weet u dat onze showroom onlangs compleet is vernieuwd. Zo niet, dan moet u beslist eens langskomen binnenkort. Vooral wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Want laat het nu net die badkamer zijn die in onze showroom centraal staat. Hoe voelt de badkamer? Is de wastafel op de goede hoogte? En past het toilet bij de rest van het sanitair? Zien is ervaren en ervaren doet u in onze showroom. En wilt u de badkamer toch net even anders? Geen probleem. Wij maken gebruik van uiterst moderne software en zijn hierdoor in staat met u een badkamer te ontwerpen die past binnen uw wensen. Want bij ons staat de klant centraal. U dus.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij